• Tankotanssin intensiivikurssit aikuisille

    Tankotanssissa yhdistyvät kehonhallinta, kuntoilu ja tanssi. Laji kehittää varsinkin lihasvoimaa, liikkuvuutta ja koordinaatiota

     

  • Tanssikoulu Dream on Joensuulainen tanssikoulu.  TARJOAMME laadukasta tanssinopetusta tankotanssista aina erilaisiin show- ja katutanssityyleihin asti kaiken ikäisille. Ilmoittaudu kursseille ja löydä tanssin ilo!

    Ilmoittaudu

Kurssit:

 

Mallikoulu:

Mallikoulu kurssi järjestetään aikuisille yli 16 vuotta täyttäneille sekä alle 16 vuotiaille erikseen.

Kurssi sisältää poseeraukset, kävelyä korkkareilla, että ilman, kampaukset kuvauksiin sekä itse kuvaukset. Kuvauksista muistoksi jää jokaiselle oppilaalle 2 editoitua valokuvaa portfolioon.

Tule pitämään hauskaa kanssamme nyt myös mallikoulu -Dreamin muodossa!

 

Kids pop&show 4-6v.

Kids pop&show kurssi on suunniteltu 4-6vuotiaille. Tunnilla pelataan, leikitään ja tanssitaan musiikin avulla. Tämä kurssi soveltuu ensimmäiseksi harrastukseksi pienokaisellesi niin tytöille kuin pojillekin. Ryhmä opettelee oman pienen koreografian kevään näytökseen.

Cheer-Show:

Erittäin suosittu tanssilaji meillä! Cheer-Show tanssitunneilla keskitytään tanssivaan cheerleader menoon, eikä niinkään heittoihin. Yhdistettynä showtanssiin tunneilla harjoitellaan myös teatraalista tanssiin heittäytymistä sekä esiintymistaitoja. Cheertanssissa on ominaista liikkeiden tarkkuus, näyttävyys, sekä selkeys. Tärkeää myös ryhmänä toimiminen sekä samanaikaisuus. Tanssiminen tapahtuu pompom-huiskien kera (et tarvitse omia).

Street (Hip Hop):

Tunneilla tehdään erilaisten liikeharjoitusten lisäksi monipuolisia koreografioita erilaisia katutanssi- ja hip hop tyylejä yhdistellen. Street-tunnit ovat täynnä energiaa ja asennetta, hauskanpitoa unohtamatta. Varusteiksi tunneille tarvitset rennot vaatteet, sisäkäyttöön soveltuvat kengät, sekä juomapullon. Street-ryhmistä meiltä löytyy kahta eri tasoa: Alkeisjatko (7-12v.) sekä jatkoryhmä yli 13-vuotiaille. Jatkoryhmä sopii sinulle, mikäli sinulla on jo aiempaa tanssikokemusta ja kaipaat haastetta tanssiharrastukseesi! 

Dancemix:

Niinkuin nimikin jo kertoo, Dancemix-tunneilla miksaillaan yhteen monenlaisia meneviä tanssityylejä; pääset kokeilemaan esimerkiksi hiphoppia, poppia, discotanssia, dancehallia, commercialia jne.. Näillä tunneilla vain taivas on rajana. 

Twerk/Dancehall Booty K16:

Tervetuloa sheikkaamaan, pyörittelemään ja hyllyttelemään! Tunnilla treenataan erilaisia lantionliikuttelutekniikoita sekä tehdään muutaman viikon mittaisia koreografioita yhdistäen twerkkiä ja jamaikalaista dancehallia, pääpaino kuitenkin lantion liikkeissä. Hauskuus, hyvä ilmapiiri ja omasta vartalosta nauttiminen ovat kurssin tärkeimmät teemat, jokainen saa edetä omaa tahtiaan. Alkeiskurssille et tarvitse aiempaa kokemusta, sunnuntain alkeis-jatkotunnille toivotaan lantion liikekielen hallintaa. Varusteiksi twerk-tunnille tarvitset joko legginssit tai shortsit, sekä paksut polvisuojat. Tanssia voit kenkien kanssa tai ilman.

High Heels Dance K16:

High heels dance on nimensä mukaan korkkareilla tanssimista commercial tyyliin. Matkitaan Beyoncea! Luvassa siis nopeatempoista, menevää ja supernaisellista tekemistä. Tunti sisältää alkulämmitykset, korkkareilla salin poikki harjoitteita sekä koreografin, joka videoidaan kurssin päätteeksi oppilaille. Tunnille mukaan halutessasi korkokengät(nilkkurimalliset), polvisuojat tai pitkät säärystimet, sekä juomapullo ja pieni hikipyyhe.

VOGUE avoin taso:

Tykkäätkö poseerauksesta ja mallikävelystä? Arvostatko tyylikkyyttä? Haluatko erottua joukosta ja nähdä itsesi uusin silmin? Sitten tule tanssimaan vogueta! Ei ole väliä kuinka vanha olet ja kuinka kauan olet tanssinut. Nyt pääset kokeilemaan yhtä maailman suosituimmista tanssilajeista! Opettajana on Ilia Iatmar. Ilia on tanssinut vogueta yksin sekä tiimissä jo monta vuotta. Hän menestykkäästi osallistui moniin kansainvälisiin kilpailuihin Venäjän puolella. Ilia tietää kaiken voguesta ja on valmis opettamaan tätä tanssityyliä sinullekin!

Aloitamme kurssin maaliskuussa 24.pvä 

 *******************************************************************************

Tankotanssi ENSIMMÄISENÄ JOENSUUSSA! jo Vuodesta 2012!

(Tankotunnit ovat erihintaisia kuin perustunnit!)

 

Poledance kids 7-12v:

SUPER SUOSITTU!

Poledance kids-tunnilla yhdistyvät kehonhallinta, kuntoilu, sekä tanssi. Erittäin loistava harrastus lapsille! Iloista liikuntaa josta varmasti monelle lapselle iloa vielä vuosienkin päästä. Tunneilla paljon temppuja, jotka lisäävät kehonhallintaa. Liikunta tapahtuu lattiasta kattoon ulottuvaa tolppaa apuna käyttäen. Poledance kids alkeista -jatkotasoon.

 

Exotic/floorwork K18

Exotic tunnilla harjoitellaan eksoottisen tanssin liikekieltä ja perusliikkeitä. Lattia pinta-alaa käytetään hyödyksi perusliikkeitä tehdessä. Tunti soveltuu kaikentasoisille. Ikäraja K18. Tunnille mukaan joko ylipolven säärystimet ja halutessasi korkokengät.

 

Poledance - tankotanssi 13v. ->:

Tankotanssissa yhdistyvät kehonhallinta, kuntoilu ja tanssi. Laji kehittää varsinkin lihasvoimaa, liikkuvuutta ja koordinaatiota. Sen lisäksi tankotanssi kohottaa itsetuntoa. Poledance on maailmalla huippusuosittu liikuntamuoto. Liikunta tapahtuu lattiasta kattoon ulottuvaa tolppaa apuna käyttäen. Tankotanssi sopii kaikille perusterveille naisille ja miehille – ikään, kokoon tai ruumiinrakenteeseen katsomatta. Aiempaa liikunta- tai tanssikokemusta ei tarvita. Raskaana oleville emme suosittele tankotanssia. Tankotanssin juuret juontavat sirkusmaailmaan, joissa se on näyttävä akrobatialaji. Lajin kuntoilumuoto on vakiinnuttanut asemansa valtavirran harrastuksena. Poledance alkeista- jatkotasoon.

Hyvä myös polttariohjelmana !

 

Pole avoin

Tällä tankotanssin kurssilla harjoitellaan monipuolisesti erilaisia liikkeitä ja liikesarjoja keskittyen erityisesti pitoihin.
Avoimen tason kurssi sopii niin aivan aloittelijoille kuin kokeneemmillekin harrastajille, sillä tuntien sisällöt suunnitellaan kunkin osallistujan taitotason mukaisesti.
Kurssi sopii myös toiseksi tankotunniksi tukemaan kehitystä, lihasvoimaa ja kehonhallintaa. Tervetuloa parhaan harrastuksen pariin!

Tanko-akrobatia 7-12v:

Nyt on pojillekin oma harrastus ,jossa saavat purkaa taitojaan tangolla. Tunnilla tehdään erilaisia temppuja ja sarjoja, joissa kehittyvät niin koordinaatiokyky kuin kehonhallintakin. Sopii myös tytöille, joilla on halua harrastaa ilma- akrobatiaa.

 

Rengastrapetsi avoin taso:

Rengastrapetsi on ilma-akrobatia laji, jossa liikuntavälineenä käytetään kattoon kiinnitettävää isoa rengasta eli lyyraa. Rengastrapetsi kehittää notkeutta ja kehonhallintaa. Sopii loistavasti niin miehille kuin naisille. Sekä avoimessa tasossa kaikenikäisille.Tunneilla käydään läpi perustekniikoita ja harjoitellaan monipuolisesti erilaisia liikkeitä. Avoimen tason kurssille voit osallistua myös ilman aiempaa kokemusta. Varusteiksi tunneille tarvitset pitkät ihonmyötäiset housut ja mielellään myös pitkähihaisen paidan.

 

Varusteet tunnilla:

Vesipullo, pikkupyyhe ja liikuntaan soveltuvat vaatteet. Pitkät legginsit ja lyhyet shortsit sopivat tankoiluun. Koruitta tangoille ja huomioithan, ettei vaatteesikaan sisällä metalliosia.  Jalkaan tarvitsette sisäliikuntatossut tai sukat, tunnille ei saa osallistua paljain jaloin tai ulkokengissä hygieniasyistä.

Tunnille ei voi osallistua jos on tai on ollut raskaana 3 kuukauden sisään. Meillä on myös ehdoton nollatoleranssi alkoholin suhteen. Alkoholia ei saa nauttia ennen tuntia eikä tunnin aikana.

 

 

Studiolla ei ole vakuutusta oppilaille.

pole dance - tankotanssi

Pole dance - tankotanssin intensiivikurssit aikuisille

Tankotanssissa yhdistyvät kehonhallinta, kuntoilu ja tanssi. Laji kehittää varsinkin lihasvoimaa, liikkuvuutta ja koordinaatiota. Sen lisäksi tankotanssi kohottaa itsetuntoa. Pole dance on maailmalla huippusuosittu liikuntamuoto.

HUOM! TANKOTUNNIT ERI HINTAISIA KUIN PERUSTUNNIT!

Lue lisää

Tanssikurssit - Joensuu

Muut tanssikurssit!

Paljon erilaisia tyylejä! Cheerleader tanssissa keskitytään tanssivaan cheerleader menoon, showtanssissa paneudutaan pehmeämpään liikekieleen, opetellaan tanssikoreografioita musiikkivideoiden ja hittibiisien innoittamana, ja danssaillaan hip hopin tahdissa yhdistäen vaikutteita useita eri tanssilajeista mm. breakistä, latinalaisesta sekä street tanssista. 

Lue lisää

pole dance kids - tankotanssi lapsille

Pole dance kids 7-12v.

Poledance kids tunnilla yhdistyy kehonhallinta, kuntoilu ja tanssi. Erittäin loistava laji lapsillekin. Iloista liikuntaa josta varmasti monelle lapselle iloa vielä vuosienkin päästä. Tunneilla paljon temppuja  jotka lisäävät kehonhallistaa. Liikunta tapahtuu lattiasta kattoon ulottuvaa tolppaa apuna käyttäen. Tule aloittamaan uusi ja jännittävä harrastus!

Lue lisää

 

Lukujärjestys

 

Pohjois-Karjalan yrittäjät- jäsenet saavat alennuksen jäsenkorttia näyttämällä, hinnasto-osiossa hinnat.

Tanssipassit 5:lle tanssitunnille VAIN 50€, osta Dreamiltä!

 

Mallikoulu starttaa 5.9.2020

 

Tsekkaa läpi ja ilmoittaudu mukaan!

 

 

Tykkää ja seuraa  FB-sivujamme niin saat nopeasti uusimpia uutisia Dreamin palveluista, tanssitunneista, tapahtumista, sekä kilpailuista/arvonnoista!

Tanssistudio Dream myös instagramissa @tanssistudio_dream ja tiktokissa.

 

Tervetuloa parhaan harrastuksen pariin!

---------------------------------------------------------------------------------------

KYSY POLTTARI, SYNTTÄRI,- SEKÄ TYHYTUNNIT MEILTÄ!

 

KEVÄTKAUDEN 2020 LUKKARI!

3.8. - 27.9.2020

 

Maanantai:

16:15 Dancemix alkeisjatko 7-12v. 

17:15 Street jatkotaso 13v. -> 

18:15 Dreamin kisaryhmä 

19:15 Twerk alkeet 16v.->TÄYNNÄ!

20:15 Yksityis twerktunti

OPE: Riina

 

Tiistai:

16:00 Streetdance alkeisjatko 7-12v.

OPE: Alina

18:15 Poledance alkeet1 13v.->TÄYNNÄ!

19:15 Poledance jatkotaso 13v.->TÄYNNÄ!

20:15 Yksityistankotunti

OPE: Sara H.

 

Keskiviikko:

16:00 Poledance alkeet2 13v->TÄYNNÄ!

17:00 Poledance kids jatkotaso2 7-12v.TÄYNNÄ!

18:00 Poledance keskitaso 13v.->TÄYNNÄ!

19:00 Pole exotic/Floorwork K18 TÄYNNÄ!

20:00 Yksityistankotunti

OPE: Sara H.

 

Torstai:

16:00 Poledance Kids alkeet 7-12v.TÄYNNÄ!

17:00 Poledance kids alkeisjatko 7-12v.TÄYNNÄ!

18:00 Poledance kids keskitaso 7-12v.TÄYNNÄ!

19:15 Cheer-show jatko 12v.->

20:15 Dreamin kisaryhmä

OPE: Riina

 

Sunnuntai:

11:00 Cheer show alkeisjatko 6-11v.

12:00 Kids Pop&show 4-6v.

OPE: Janna

13:30 Dancemix jatkotaso 13v.->

15:00 Twerk alkeisjatko 16v.-> TÄYNNÄ!

16:15 Poledance avoin taso TÄYNNÄ!

OPE: Sara H.

 

LUKUJÄRJESTYS SYKSYKAUSI 2020!

28.9 - 20.12.2020

 

Maanantai:

16:15 Streetdance jatkotaso 13.->

17:15 Kisaryhmä

18:15 High heels K16

19:15 Twerk alkeet K16

20:15 Yksityis twerktunti

OHJAAJA: RIINA

 

Tiistai:

16:00 Poledance kids alkeet 6-12v.

17:00 Poledance kids alkeisjatko 6-12v.

18:00 Poledance kids keskitaso 7-12v.

19:15 Cheer showdance jatkotaso 12v->

20:15 Kisaryhmä

OHJAAJA: RIINA

 

Keskiviikko:

16:00 Poledance alkeet 13v.-> TÄYNNÄ!

17:00Poledance kids jatkotaso 7-12v.

18:00 Poledance keskitaso 13v.-> 

19:00 Exotic/floorwork K18 

20:00 Yksityistankotunti

OHJAAJA: SARA

 

Torstai:

16:30 Poledance kids PRO (1,5h) 12v.->

18:00 Poledance alkeet2 13v.->

19:00 Poledance jatkotaso 13v.->

20:00 Yksityistankotunti

OHJAAJA: SARA

 

Lauantai:

12:00 Rengastrapetsi 7-12v.

13:00 Rengastrapetsi 13v->

PVÄT: 8.8. I 15.8 I 22.8 I 29.8 I 5.9.I

OHJAAJA: SANNA

14:00 Mallikoulu lapset <-15 vuotiaat

15:30 Mallikoulu aikuiset 16v.->

OHJAAJA: ILJA

 

Sunnuntai:

11:00 Cheer showdance alkeisjatko 6.-11v.

12:00 Kids pop&show 4-6 v.

13:00 Dancemix alkeisjatko 7-12v.

14:00 Dancemix jatkotaso (1,5h) 13v.->

15:30 Twerk jatkotaso K16

16:45 Poledance avoin

OHJAAJA: SARA

17:45 Tanko-akrobatia 7-12v.

19:00 Streetdance alkeisjatko 7-12v.

20:00 VOGUE avoin

OHJAAJA: ILJA

 

___________________________________

ILMOITTAUTUMINEN ON SITOVA!

Huomaathan erihinnat!

Ryhmissä on minimimäärät jotta se toteutetaan, ilmoittaudu siis ajoissa. Otamme oppilaat vastaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ilmoittautuminen on sitova, saat laskun tunnilla kauden aloitusviikolla.

Seuraa ilmoittautumisen jälkeen NETTISIVUJAMME JA FB- päivityksiämme

Tunnin kesto 55min. Kids pop&show 45min. Dancemix jatkotaso 1,5h. Polekids PRO 1,5h. Mallikoulu 1,5h.

TYYTYVÄISET ASIAKKAAT

Kurssimme ovat olleet todella suosittuja ja keränneet aimo annokset positiivista palautetta. Joten ole nopea, tsekkaa lukujärjestys ja varaa paikkasi heti maailman parhaan harrastuksen parista!

Ota yhteyttä! Voit kysyä lisää kursseistamme tai antaa palautetta.