• Tankotanssin intensiivikurssit aikuisille

    Tankotanssissa yhdistyvät kehonhallinta, kuntoilu ja tanssi. Laji kehittää varsinkin lihasvoimaa, liikkuvuutta ja koordinaatiota

     

  • Tanssikoulu Dream on Joensuulainen tanssikoulu.  TARJOAMME laadukasta tanssinopetusta tankotanssista aina erilaisiin show- ja katutanssityyleihin asti kaiken ikäisille. Ilmoittaudu kursseille ja löydä tanssin ilo!

    Ilmoittaudu

Kurssit:

 

Shuffle UUTUUS:

Suuren suosion tiiviskurssina saavuttanut Shuffle-dance saapuu meille nyt koko kauden kestäväksi tanssikurssiksi! Shufflatessa keskitytään nopeaan ja sulavaan jalkatyöskentelyyn. Tunneilla opetellaan erilaisia shuffle-tekniikoita, sekä yhdistellään niitä näyttäviksi koreografioiksi. Tunti on kaikille avoin, niin vasta-alkajille kuin jo kokeneemmillekkin tanssijoille; jokainen saa tunnilla omalle tasolleen sopivia harjoituksia. Otathan tunnille mukaan sisäkäyttöön soveltuvat kengät. Ensimmäisenä Joensuussa!

Prinsessa Balettitunti 4-6v:

Uusi kurssimme Prinsessa Baletti on tanssista kiinnostuneille prinsessoille. Kauden aikana baletin tunnetuimmat ihanat teknilliset harjoitteet tulevat perheen pienimmille varmasti tutuiksi ja yhdessä tekemällä pienet prinsessat saavat harrastuksesta apuja motoriikkaan, kehontuntemuksiin, sekä sosiaaliseen ympäristöön uppoutumalla prinsessan ja satujen kuvitteelliseen maailmaan tanssiaskelin ja musiikin säestämänä. Tunnilla on avoin taso ja myöhemmin mahdollisuus jatkoryhmän aloitus samalla tutuksi tulleille harrastus kaveriporukalle! Prinsessa Balettitunnille varusteina tietenkin balettipuku ja sisätossut + juomapullo nimellä varustettuna.

Cheer-Show:

Erittäin suosittu tanssilaji meillä! Cheer-Show tanssitunneilla keskitytään tanssivaan cheerleader menoon, eikä niinkään heittoihin. Yhdistettynä showtanssiin tunneilla harjoitellaan myös teatraalista tanssiin heittäytymistä sekä esiintymistaitoja. Cheertanssissa on ominaista liikkeiden tarkkuus, näyttävyys, sekä selkeys. Tärkeää myös ryhmänä toimiminen sekä samanaikaisuus. Tanssiminen tapahtuu pompom-huiskien kera (et tarvitse omia).

Street jatkoryhmä (Hip Hop) 13v ->:

Street jatkoryhmä sopii sinulle, mikäli sinulla on jo aiempaa tanssikokemusta ja kaipaat haastetta tanssiharrastukseesi. Tunneilla tehdään erilaisten liikeharjoitusten lisäksi monipuolisia koreografioita erilaisia katutanssi- ja hip hop tyylejä yhdistellen. Street-tunnit ovat täynnä energiaa ja asennetta, hauskanpitoa unohtamatta. Varusteiksi tunneille tarvitset rennot vaatteet, sisäkäyttöön soveltuvat kengät, sekä juomapullon. Street-tunteja pidetään kaksi kertaa viikossa,  joten innokkaana tanssijana voit osallistua molemmille tunneille, tai sitten vain toiselle!

Dancemix:

Niinkuin nimikin jo kertoo, Dancemix-tunneilla miksaillaan yhteen monenlaisia meneviä tanssityylejä; pääset kokeilemaan esimerkiksi hiphoppia, poppia, discotanssia, dancehallia, commercialia jne.. Näillä tunneilla vain taivas on rajana. 

Twerk/Dancehall Booty:

Tervetuloa sheikkaamaan, pyörittelemään ja hyllyttelemään! Tunnilla treenataan erilaisia lantionliikuttelutekniikoita sekä tehdään muutaman viikon mittaisia koreografioita yhdistäen twerkkiä ja jamaikalaista dancehallia, pääpaino kuitenkin lantion liikkeissä. Hauskuus, hyvä ilmapiiri ja omasta vartalosta nauttiminen ovat kurssin tärkeimmät teemat, jokainen saa edetä omaa tahtiaan. Alkeiskurssille et tarvitse aiempaa kokemusta, torstain jatkotunnille toivotaan lantion liikekielen hallintaa. Varusteiksi twerk-tunnille tarvitset joko legginssit tai shortsit, sekä paksut polvisuojat. Tanssia voit kenkien kanssa tai ilman.

Kuubalainen Cabaret & Show Salsa:

Salsa on iloinen ja energinen tanssi,jonka juuret ovat kuubalaisessa sonissa ja rumbassa ja niiden vaikutus näkyy edelleen salsassa. Kuubalainen Cabaret taas on näyttävä estraditanssi, jossa hyödynnetään esimerkiksi salsan ja cha-cha -chan rytmejä ja askelia. Cabaret on supernaisellista liikettä, mutta myös asennetta. Tällä kurssilla pääset tutustumaan kuubalaisiin tansseihin, joiden kuumat rytmit vievät mennessään ja saavat hymyn huulille. Tule rohkeasti mukaan etsimään tapaasi ilmaista naisellisuutta ja elegantteutta sekä riemua ja iloa!!!

 *******************************************************************************

Tankotanssi ENSIMMÄISENÄ JOENSUUSSA! jo Vuodesta 2012!

(Tankotunnit ovat erihintaisia kuin perustunnit!)

Poledance kids 7-12v:

SUPER SUOSITTU!

Poledance kids-tunnilla yhdistyvät kehonhallinta, kuntoilu, sekä tanssi. Erittäin loistava harrastus lapsille! Iloista liikuntaa josta varmasti monelle lapselle iloa vielä vuosienkin päästä. Tunneilla paljon temppuja, jotka lisäävät kehonhallintaa. Liikunta tapahtuu lattiasta kattoon ulottuvaa tolppaa apuna käyttäen.

Tanko Flow 12v.->

Tunnilla hiotaan saumatonta liikekieltä sekä tekniikkaa. Tehdään pidempiä pyörähdyssarjoja ja haastavia pyörähdyksillä spinni sekä staattisella tangolla. Tunnilla käytetään lattiatasoa hyödyksi. Flow tangolle tullessasi osaat sujuvasti peruspyörähdykset sekä perus invertoinnin.

Power Pole 12-vuotiaista aikuisiin:

Tunnilla keskitytään lihasvoiman ja kestävyyden kehittämiseen. Tunti koostuu alkulämmittelystä ja voimaliikkeiden harjoittelusta. Tunnit soveltuvat jo kokeneelle. Harjoitukset suunnitellaan osallistujien taitotason mukaan. Nopeammin, korkeammalle, voimakkaammin!

Poledance - tankotanssi 13v. ->:

Tankotanssissa yhdistyvät kehonhallinta, kuntoilu ja tanssi. Laji kehittää varsinkin lihasvoimaa, liikkuvuutta ja koordinaatiota. Sen lisäksi tankotanssi kohottaa itsetuntoa. Poledance on maailmalla huippusuosittu liikuntamuoto. Liikunta tapahtuu lattiasta kattoon ulottuvaa tolppaa apuna käyttäen. Tankotanssi sopii kaikille perusterveille naisille ja miehille – ikään, kokoon tai ruumiinrakenteeseen katsomatta. Aiempaa liikunta- tai tanssikokemusta ei tarvita. Raskaana oleville emme suosittele tankotanssia. Tankotanssin juuret juontavat sirkusmaailmaan, joissa se on näyttävä akrobatialaji. Lajin kuntoilumuoto on vakiinnuttanut asemansa valtavirran harrastuksena.

Hyvä myös polttariohjelmana !

Rengastrapetsi UUTUUS!

Rengastrapetsi on sirkuksesta tuttu renkaan muotoinen trapetsi, jonka avulla tehdään erilaisia akrobaattisia liikkeitä ilmassa.
Rengastrapetsi on hauska ja monipuolinen väline ja harjoittelu vahvistaa erityisesti keskivartaloa ja käsien lihaksia. Sopii hyvin tankoharjoittelijoille!

Mukaan tunnille tarvitset pitkät ihonmyötäiset housut ja paidan, jotka suojaavat hiertymiltä.

Aerial hoop, also know as Lyra, is a traditional circular circus apparatus that´s used for a variety of exciting acrobatic mid-air moves. Aerial hoop is a fun and versatile way to exercise and it improves your core and upper body strenght. We recommend students to wear full lenght leggings and shirts with sleeves for the aerial hoop classes.

Varusteet tunnilla:

Vesipullo, pikkupyyhe ja liikuntaan soveltuvat vaatteet. Pitkät legginsit ja lyhyet shortsit sopivat tankoiluun. Renkaalle kannattaa varata myös pitkähihainen paita, herkille ihotyypeille voi aiheuttaa hankaumaa. Koruitta tangoille ja huomioithan, ettei vaatteesikaan sisällä metalliosia.  Jalkaan tarvitsette sisäliikuntatossut tai sukat, tunnille ei saa osallistua paljain jaloin tai ulkokengissä hygieniasyistä.

Tunnille ei voi osallistua jos on tai on ollut raskaana 3 kuukauden sisään tunnin ajankohdasta tai jos on tunnin aikana alkoholin tai huumaavien aineiden vaikutuksen alaisena. Ehdoton nollatoleranssi alkoholin suhteen. Alkoholia ei saa nauttia ennen tuntia, tunnin aikana.

 

 

Koululla ei ole vakuutusta oppilaille.

pole dance - tankotanssi

Pole dance - tankotanssin intensiivikurssit aikuisille

Tankotanssissa yhdistyvät kehonhallinta, kuntoilu ja tanssi. Laji kehittää varsinkin lihasvoimaa, liikkuvuutta ja koordinaatiota. Sen lisäksi tankotanssi kohottaa itsetuntoa. Pole dance on maailmalla huippusuosittu liikuntamuoto.

HUOM! TANKOTUNNIT ERI HINTAISIA KUIN PERUSTUNNIT!

Lue lisää

Tanssikurssit - Joensuu

Muut tanssikurssit!

Paljon erilaisia tyylejä! Cheerleader tanssissa keskitytään tanssivaan cheerleader menoon, showtanssissa paneudutaan pehmeämpään liikekieleen, opetellaan tanssikoreografioita musiikkivideoiden ja hittibiisien innoittamana, ja danssaillaan hip hopin tahdissa yhdistäen vaikutteita useita eri tanssilajeista mm. breakistä, latinalaisesta sekä street tanssista. 

Lue lisää

pole dance kids - tankotanssi lapsille

Pole dance kids 7-12v.

Poledance kids tunnilla yhdistyy kehonhallinta, kuntoilu ja tanssi. Erittäin loistava laji lapsillekin. Iloista liikuntaa josta varmasti monelle lapselle iloa vielä vuosienkin päästä. Tunneilla paljon temppuja  jotka lisäävät kehonhallistaa. Liikunta tapahtuu lattiasta kattoon ulottuvaa tolppaa apuna käyttäen. Tule aloittamaan uusi ja jännittävä harrastus!

Lue lisää

 

Lukujärjestys

 

TULOSSA VKOLLA 43:

Aerial Sling- ilmatanssi liinoissa (5x intensiivikurssina)

KidsMix dance 4-6vuotiaille (10x intensiivikurssina)

 

Tsekkaa läpi ja ilmoittaudu mukaan!

 

Huomaathan uudet hinnat!

 

Tykkää ja seuraa  FB-sivujamme niin saat nopeasti uusimpia uutisia Dreamin palveluista, tanssitunneista, tapahtumista, sekä kilpailuista/arvonnoista!

Tanssikoulu Dream myös instagramissa! @tanssikoulu_dream

 

Tervetuloa parhaan harrastuksen pariin!

---------------------------------------------------------------------------------------

KYSY POLTTARI, SYNTTÄRI,- SEKÄ TYHYTUNNIT MEILTÄ!

 

SYKSYKAUDEN 2019 LUKKARI!

19.08.- 08.12.2019

(Vkolla 42, syyslomalla ei tunteja.)

 

Maanantai, Joensuu

15:45 Dancemix alkeisjatko 7-12v.

17:00 Poledance kids 7-12v.alkeet TÄYNNÄ!

18:15 Street jatkotaso 13v. -> TÄYNNÄ!

19:15 Dreamin kisaryhmä 

20:15 Yksityis twerktunti

 

Tiistai, Joensuu

15:00 Aerial Sling- Ilmatanssi, avoin ryhmä

Aloitus 22.10.2019 ->

16:00 Streetdance alkeet 7-12v.

17:00 Poledance kids jatkotaso1 7-12v.

18:00 Poledance alkeet 13v.->TÄYNNÄ!

19:00 Power pole jatkotaso 13v.->

20:00 Yksityistankotunti

 

Keskiviikko, Joensuu

17:00 Poledance kids jatkotaso2 7-12v.TÄYNNÄ!

18:00 Poledance keskitaso 13v.->aikuisiin TÄYNNÄ!

19:00 Spin/Exotic pole avoin K18 TÄYNNÄ!

20:00 Yksityistankotunti

Keskiviikko, Eno

17:00 Dancemix jatko (aiemmin tanssia harrastaneille) 12v. ->

Keskiviikko, Ilomantsi

19:00 Dancemix 6.-11v. alkeet

 

Torstai, Joensuu

16:00 Poledance Kids keskitaso 7-12v.TÄYNNÄ!

17:15 Cheer-Show jatkotaso 13v. ->

18:15 Dreamin kisaryhmä

19:15 Twerk alkeet 16v.-> TÄYNNÄ!

20:15 Twerk alkeet 16-> tiiviskurssi 5x

PVÄT: 12.9I 19.9I 26.9I 3.10I 10.10

 

Sunnuntai, Joensuu

11:00 Cheerleader dance alkeet 7-12v.

12:00 KidsMix dance 4-6 v.

Aloitus 27.10.2019 ->

14:15 Dancemix jatkotaso 13v.->

16:00 Poledance avoin taso TÄYNNÄ!

17:30 Streetdance jatkotaso yli 13v.

18:30 Cabaret &Show salsa

 

___________________________________

ILMOITTAUTUMINEN ON SITOVA!

Huomaathan erihinnat!

Ryhmissä on minimimäärät jotta se toteutetaan, ilmoittaudu siis ajoissa. Otamme oppilaat vastaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ilmoittautuminen on sitova, saat laskun tunnilla kauden aloitusviikolla.

Seuraa ilmoittautumisen jälkeen NETTISIVUJAMME JA FB- päivityksiämme

Tunnin kesto 55min. KidsMix 45min. Dancemix jatkotaso 1,5h

TYYTYVÄISET ASIAKKAAT

Kurssimme ovat olleet todella suosittuja ja keränneet aimo annokset positiivista palautetta. Joten ole nopea, tsekkaa lukujärjestys ja varaa paikkasi heti maailman parhaan harrastuksen parista!

Ota yhteyttä! Voit kysyä lisää kursseistamme tai antaa palautetta.