• Tankotanssin intensiivikurssit aikuisille

    Tankotanssissa yhdistyvät kehonhallinta, kuntoilu ja tanssi. Laji kehittää varsinkin lihasvoimaa, liikkuvuutta ja koordinaatiota

     

  • Tanssikoulu Dream on Joensuulainen tanssikoulu.  TARJOAMME laadukasta tanssinopetusta tankotanssista aina erilaisiin show- ja katutanssityyleihin asti kaiken ikäisille. Ilmoittaudu kursseille ja löydä tanssin ilo!

    Ilmoittaudu

Kurssit

 

Prinsessa Balettitunti 4-6v :

Uusi kurssimme Prinsessa Baletti on tanssista kiinnostuneille prinsessoille. Kauden aikana baletin tunnetuimmat ihanat teknilliset harjoitteet tulevat perheen pienimmille varmasti tutuiksi ja yhdessä tekemällä pienet prinsessat saavat harrastuksesta apuja motoriikkaan, kehontuntemuksiin, sosiaaliseen ympäristöön uppoutumalla prinsessan ja satujen kuvitteelliseen maailmaan tanssiaskelin ja musiikin säestämänä. Tunnilla on avoin taso ja myöhemmin mahdollisuus jatkoryhmän aloitus samalla tutuksi tulleille harrastus kaveriporukalle! Prinsessa Balettitunnille varusteina tietenkin balettipuku ja sisätossut + juomapullo nimellä varustettuna.

Pop dance 12v.-> aikuisiin:

Popin tunneilla riittää vauhdikasta menoa ja energiaa, kun pääset harjoittelemaan monipuolisia koreografioita menevien hittibiisien tahtiin.Pop- tunnilla otetaan vaikutteita myös hip hop,- kuin showtanssista. Tunneilla tehdään koreoiden lisäksi mm. erilaisia askel,-tekniikka ja temppuharjoituksia hauskanpitoa unohtamatta!  Pääset kehittymään niin tanssijana kuin esiintyjänäkin.

BOOTY/Twerk 15v.->

UUTUUS kursseihimme on saapunut Twerkin ystäville sheikkailua ja pyllyn pyöritystä!!

Kurssi sopii kaikille lajista kiinnostuneille yli 15 vuotiaille kokemuksesta riippumatta. Tunnilla harjoitellaan erilaisia lantionkäyttötekniikoita sekä Jamaikalaista naisellista dancehall queenstyle tanssia rytmisen musiikin tahtiin. Tärkeintä ei ole tekniikan millintarkka hiominen, vaan omasta kehosta ja musiikista nauttiminen pilke silmäkulmassa ;)

 

Streetdance kids alkeis,- ja jatkoryhmät

Nuorisolle, energiapakkauksille suunnattu tanssitunti, erittäin hyvä liikuntamuoto. Street kids tunnilla päästään tutustumaan katutanssien mukaansatempaavien tanssiliikkeiden maailmaan, vaikutteita otetaan mm.Hip Hopista ja Breakdancesta. Rento, iloinen ja aktiivinen meininki! Kurssit niin vasta-alkajille, kuin aikaisemmin lajia harrastaneille tytöille ja pojille!

Tunnille mukaan rennot vaatteet sekä sisäkäyttöön tarkoitetut lenkkarit tai tennarit ja juomapuollo.

Cheerleadershow dance 10-14v.

Cheerleader tanssin perusteet, jossa keskitytään tanssivaan cheerleader menoon, eikä niinkään heittohin. Cheerleader dancessa käytetään hyväksi muita tanssilajeja, mutta liikkeissä on ominaista tarkkuus, näyttävyys ja selkeys. Tärkeää myös ryhmänä toimiminen sekä samanaikaisuus. Mukana huiskat. Erittäin suosittu tanssilaji meillä. Yhdistetty show:n teatraalista tanssiin heittäytymistä ja pieniä esiintymiskoreoita. Liikkeiden ja eleiden yhdenaikainen harjoitteleminen. Ryhmän tason mukaan edetään.

Dancemix kids alkeis ja jatkoryhmät

Dance mix on rennon letkeä tanssikurssi, jossa danssaillaan hip hopin tahdissa yhdistäen vaikutteita useita eri tanssilajeista mm. breakistä, latinalaisesta, street tanssista sekä myös reggaesta.  Nimensä mukaisesti eri tanssilajeihin tutustuttava hauska tanssitunti. Mukaan pääsee vasta-alkajat kuten myös aikaisemmin tanssineet. Iloisin mielin ja hyvän musiikin tahdissa.

Kuubalaista osaamista:

URBAN REGGAETON, ikärajaton, avoin taso

Old School, new style - you name it, nyt mennään show- koreoiden rytmikkääseen maailmaan tanssilajista kiinnostuneiden kanssa. Tunnille voit osallistua olitpa aiemmin tanssia harrastanut taikka vasta kiinnostunut, mutta rytmi sinua on vienyt aina! Energisyys ja ilo tunnille tuo päivääsi hyvän mielen jo pelkästään hymyissä suin breikkaamalla. Jos et osaa breikata, niin jokaiselle tekniset taidot syntyvät tason mukaan kurssin aikana.

Varusteet tunnilla:

Vesipullo, pikkupyyhe ja liikuntaan soveltuvat vaatteet. Esimerkiksi verkkarit ja T-paita sopivat näille tunnille mainiosti. Jos haluatte tunnillanne kokeilla tangolle kiipeämistä kannattaa laittaa lyhyet shortsit pitkien housujen alle, muutoin pitkät housut ovat tunnille sopivin vaihtoehto. Jalkaan tarvitsette sisäliikuntatossut tai sukat, tunnille ei saa osallistua paljain jaloin tai ulkokengissä hygieniasyistä.

 *******************************************************************************

Tankotanssi ENSIMMÄISENÄ JOENSUUSSA!!!! jo Vuodesta 2012!

(Tankotunnit ovat erihintaisia kuin perustunnit!)

 

Poledance kids 7-12v.

SUPER SUOSITTU!!!

Poledancekids tunnilla yhdistyy kehonhallinta, kuntoilu ja tanssi. Erittäin loistava laji lapsille. Iloista liikuntaa josta varmasti monelle lapselle iloa vielä vuosienkin päästä. Tunneilla paljon temppuja, jotka lisäävät kehonhallintaa. Liikunta tapahtuu lattiasta kattoon ulottuvaa tolppaa apuna käyttäen.

Koreografinen tankotunti 13v.->

Aikuisille suunnattu koreografinen tankotanssitunti, eivät sisällä invertointia eli ei opetella temppuja esim. roikkumaan tangolla pääalaspäin.

Power Pole  12vuotiaista aikuisiin

Tunnilla keskitytään lihasvoiman ja kestävyyden kehittämiseen. Tunti koostuu alkulämmittelystä ja voimaliikkeiden harjoittelusta. Tunnit soveltuvat vasta-alkajalle taikka jo kokeneelle eli taso avoin. Harjoitukset suunnitellaan osallistujien taitotason mukaan. Nopeammin, korkeammalle, voimakkaammin!

Poledance - tankotanssi 13v.->

Tankotanssissa yhdistyvät kehonhallinta, kuntoilu ja tanssi. Laji kehittää varsinkin lihasvoimaa, liikkuvuutta ja koordinaatiota. Sen lisäksi tankotanssi kohottaa itsetuntoa. Poledance on maailmalla huippusuosittu liikuntamuoto. Liikunta tapahtuu lattiasta kattoon ulottuvaa tolppaa apuna käyttäen. Tankotanssi sopii kaikille perusterveille naisille ja miehille – ikään, kokoon tai ruumiinrakenteeseen katsomatta. Aiempaa liikunta- tai tanssikokemusta ei tarvita. Raskaana oleville emme suosittele tankotanssia. Tankotanssin juuret juontavat sirkusmaailmaan, joissa se on näyttävä akrobatialaji. Lajin kuntoilumuoto on vakiinnuttanut asemansa valtavirran harrastuksena.

Hyvä myös polttariohjelmana !

SPIN- tankointensiivi1  x5

Kurssi sisältää erilaisia pyörähdyksiä sekä staattisella että pyörivällä tangolla. Tehdään yksittäisiä liikkeitä ja osallistujien taitotason mukaan yhdistellään liikkeitä pidemmiksi
yhtenäisiksi liikesarjoiksi. Sopii kaiken tasoisille tankoilijoille: jos olet aloittelija, opetellaan kurssilla pääasiassa pyörähdyksiä staattisella tangolla. Kokeneemmat harjoittelevat erilaisten pyörähdysten yhdistämistä sekä tutustuvat pyörivällä tangolla tehtäviin liikkeisiin. Viiden kerran intensiivikurssi.

Lasten Rengastrapetsi 8.- 13v.  UUTUUS!

Rengastrapetsi on sirkuksesta tuttu renkaan muotoinen trapetsi, jonka avulla tehdään erilaisia akrobaattisia liikkeitä ilmassa.
Rengastrapetsi on hauska ja monipuolinen väline ja harjoittelu vahvistaa erityisesti keskivartaloa ja käsien lihaksia.

Mukaan tunnille tarvitset pitkät ihonmyötäiset housut ja paidan, jotka suojaavat hiertymiltä.

Aerial hoop, also know as Lyra, is a traditional circular circus apparatus that´s used for a variety of exciting acrobatic mid-air moves. Aerial hoop is a fun and versatile way to exercise and it improves your core and upper body strenght. We recommend students to wear full lenght leggings and shirts with sleeves for the aerial hoop classes.

 

Varusteet tunnilla:

Vesipullo, pikkupyyhe ja liikuntaan soveltuvat vaatteet. Pitkät legginsit ja lyhyet shortsit sopivat tankoiluun. Renkaalle kannattaa varata myös pitkähihainen paita, herkille ihotyypeille voi aiheuttaa hankaumaa. Koruitta tangoille ja huomioithan, ettei vaatteesikaan sisällä metalliosia.  Jalkaan tarvitsette sisäliikuntatossut tai sukat, tunnille ei saa osallistua paljain jaloin tai ulkokengissä hygieniasyistä.

Tunnille ei voi osallistua jos on tai on ollut raskaana 3 kuukauden sisään tunnin ajankohdasta tai jos on tunnin aikana alkoholin tai huumaavien aineiden vaikutuksen alaisena. Ehdoton nollatoleranssi alkoholin suhteen. Alkoholia ei saa nauttia ennen tuntia, tunnin aikana.

 

 

Koululla ei ole vakuutusta oppilaille.

pole dance - tankotanssi

Pole dance - tankotanssin intensiivikurssit aikuisille

Tankotanssissa yhdistyvät kehonhallinta, kuntoilu ja tanssi. Laji kehittää varsinkin lihasvoimaa, liikkuvuutta ja koordinaatiota. Sen lisäksi tankotanssi kohottaa itsetuntoa. Pole dance on maailmalla huippusuosittu liikuntamuoto.

HUOM! TANKOTUNNIT ERI HINTAISIA KUIN PERUSTUNNIT!

Lue lisää

Tanssikurssit - Joensuu

Muut tanssikurssit!

Paljon erilaisia tyylejä! Cheerleader tanssissa keskitytään tanssivaan cheerleader menoon, showtanssissa paneudutaan pehmeämpään liikekieleen, opetellaan tanssikoreografioita musiikkivideoiden ja hittibiisien innoittamana, ja danssaillaan hip hopin tahdissa yhdistäen vaikutteita useita eri tanssilajeista mm. breakistä, latinalaisesta sekä street tanssista. 

Lue lisää

pole dance kids - tankotanssi lapsille

Pole dance kids 7-12v.

Poledance kids tunnilla yhdistyy kehonhallinta, kuntoilu ja tanssi. Erittäin loistava laji lapsillekin. Iloista liikuntaa josta varmasti monelle lapselle iloa vielä vuosienkin päästä. Tunneilla paljon temppuja  jotka lisäävät kehonhallistaa. Liikunta tapahtuu lattiasta kattoon ulottuvaa tolppaa apuna käyttäen. Tule aloittamaan uusi ja jännittävä harrastus!

Lue lisää

 

Lukujärjestys

WORK SHOP- tunteja tulossa syksyyn!

 

Ilomantsissa tanssitaan syyslomaviikolla 16.10.2018 ti klo 16 alkaen. Ilmoittaudu mukaan!

Pop Up- Ilomantsi tanssii! Hyvinvointikeskus Toivonlahdessa.

 

Tykkää ja seuraa  FB-sivujamme niin saat nopeasti uusimpia uutisia Dreamin palveluista, tanssitunneista, tapahtumista ja kilpailuista/arvonnoista!

Tanssikoulu Dream myös instagramissa! @tanssikoulu_dream

 

Kerro meille, jäitkö ilman kurssipaikkaa? Mitä tyyliä haluaisit harrastaa?

Tervetuloa parhaan harrastuksen pariin

---------------------------------------------------------------------------------------

KYSY POLTTARI,SYNTTÄRI,- ja TYHYTUNNIT MEILTÄ !

 

2018 SYKSYKAUDEN LUKKARI:

       (20.08.- 9.12.2018)

 

Maanantai:

17:00 URBAN Reggaeton- ikärajaton, avoin taso PERUTTU!

Ope, Lazaro (Syksykausi 24.9.-17.12.2018)

18:00 TILAA TYHY-TUNTI info (at) dream.fi

19:00 SHUFFLE1 tiiviskurssi (7x 1h) Avoin  TÄYNNÄ!

20:00 Streetdance jatkotaso1. 13v->

Ope, Riina

 

Tiistai:

16:00 Cheerleader -Showdance alkeis/alkeisjatko yhdistetty 10-14v.TÄYNNÄ!

Ope,Riina

17:00 SHUFFLE2 tiiviskurssi (7x1h) Avoin alkaen 2.10.2018 ->

Ope, Riina

18:00 Yksityisilmajooga tunti

Ope, Alina

19:15 Power Pole jatkotaso 12v.->  TÄYNNÄ!

20:15 Yksityistankotunti

Ope, Sara

ILOMANTSISSA POP UP- TANSSITUNNIT 16.10.2018:

16:00 Koko perheen zumba

17:00 Iloinen musiikkiliikunta- tunti perheen pienimmille.

18:00 Streetdance Junior alle 10-vuotiaille, avoin

19:00 Streetdance Teens yli 10-vuotiaille,avoin

20:00 HIIT +Core- tunti aikuisille intervallitreeni lihaskunto &hapenottokyky

Ope, Helinä

 

Keskiviikko:

17:00 Poledance kids keskitaso 7-12v.TÄYNNÄ!

18:00 Poledance alkeistaso 13v.-> TÄYNNÄ!

19:00 Koreografinen tankotanssi 13v.-> aiemmin harrastaneet

20:00 Yksityistankotunti

Ope, Sara

ENON LIIKUNTAHALLI TANSSIKAUSI 5.9.-5.12.2018:

16:00 Cheerleader dance 7-11v. alkeet/alkeisjatko 

17:00 Streetdance 10-15v. alkeet/alkeisjatko

Ope, Riina

 

Torstai:

8:15 aamujooga/ilmajoogan alkeet 5x tiiviskurssi, avoin.

PVM: 27.09. I 04.10. I 11.10. I 25.10. I 1.11. I PERUTTU!

Ope, Alina

16:00 Poledance kids 7-12v.alkeistaso TÄYNNÄ!

17:15 Streetdance jatkotaso2. 13v.->

Ope, Riina

18:15 Prinsessa Baletti alkeisjatkotaso 4-6v.(45min.)

Ope, Alina

19:15 Booty/Twerk alkeet/avoin taso15v.-> aikuisiin TÄYNNÄ!

Ope, Ella

20:15 TILAA TYHY- TUNTI info (at) dream.fi

 

Perjantai:

17:00 Pari- Bachata ,ikärajaton, avoin taso.PERUTTU!

Ope, Lazaro (Syksykausi 28.9.-14.12.2018)

 

Sunnuntai:

14:00 Dancemix jatkotaso 13v.-> aiemmin harrastaneet

15:15 Poledance kids jatkotaso 7-12v. 1 paikka

16:15 Power Pole alkeisryhmä 12v-> TÄYNNÄ!

17:15 Poledance keskitaso 13v.-> TÄYNNÄ!

Ope, Sara

 

 

___________________________________

 

ILMOITTAUTUMINEN ON SITOVA!

Huomaa: tanssitunneille (127€) tankotunneille (145€) ja ilma-joogatunneille (145€/69€ ) on eri hinnat.

Ryhmissä on minimimäärät jotta se toteutetaan, ilmoittaudu siis ajoissa. Otamme oppilaat vastaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Seuraa ilmoittautumisen jälkeen NETTISIVUJAMME JA FB- päivityksiämme

Tunnin kesto 55min.

TYYTYVÄISET ASIAKKAAT

Kurssimme ovat olleet todella suosittuja ja keränneet aimo annokset positiivista palautetta. Joten ole nopea, tsekkaa lukujärjestys ja varaa paikkasi heti maailman parhaan harrastuksen parista!

Ota yhteyttä! Voit kysyä lisää kursseistamme tai antaa palautetta.

 
1 Start 2 Complete