• Tankotanssin intensiivikurssit aikuisille

    Tankotanssissa yhdistyvät kehonhallinta, kuntoilu ja tanssi. Laji kehittää varsinkin lihasvoimaa, liikkuvuutta ja koordinaatiota

     

  • Tanssikoulu Dream on Joensuulainen tanssikoulu.  TARJOAMME laadukasta tanssinopetusta tankotanssista aina erilaisiin show- ja katutanssityyleihin asti kaiken ikäisille. Ilmoittaudu kursseille ja löydä tanssin ilo!

    Ilmoittaudu

Kurssit:

 

Mallikoulu:

Mallikoulu kurssi järjestetään avoimena kurssina kaikille siitä kiinnostuneille ikää katsomatta.

Kurssi sisältää poseeraukset, kävelyä korkkareilla, että ilman, kampaukset kuvauksiin sekä itse kuvaukset. Kuvauksista muistoksi jää jokaiselle oppilaalle 2 editoitua valokuvaa portfolioon.

Tule pitämään hauskaa kanssamme nyt myös mallikoulu -Dreamin muodossa!

 

Kids pop&show 4-6v.

Kids pop&show kurssi on suunniteltu 4-6vuotiaille. Tunnilla pelataan, leikitään ja tanssitaan musiikin avulla. Tämä kurssi soveltuu ensimmäiseksi harrastukseksi pienokaisellesi niin tytöille kuin pojillekin. Ryhmä opettelee oman pienen koreografian kevään näytökseen.

Kids Mix 4-6v.

Kids Mix on kurssi, joka on suunnattu myös 4-6vuotiaille tanssahtelijoille. Tunnilla peltaan, leikitään ja tanssitaan musiikin tahtiin. Tämä kurssi soveltuu ensimmäiseksi harrastukseksi niin tytöille kuin pojillekin. Ryhmä harjoittelee koreografian näytökseen. Tunnilla pidetään kivaa! Tervetuloa!

Cheer-Show:

Erittäin suosittu tanssilaji meillä! Cheer-Show tanssitunneilla keskitytään tanssivaan cheerleader menoon, eikä niinkään heittoihin. Yhdistettynä showtanssiin tunneilla harjoitellaan myös teatraalista tanssiin heittäytymistä sekä esiintymistaitoja. Cheertanssissa on ominaista liikkeiden tarkkuus, näyttävyys, sekä selkeys. Tärkeää myös ryhmänä toimiminen sekä samanaikaisuus. Tanssiminen tapahtuu pompom-huiskien kera (et tarvitse omia).

Street (Hip Hop):

Tunneilla tehdään erilaisten liikeharjoitusten lisäksi monipuolisia koreografioita erilaisia katutanssi- ja hip hop tyylejä yhdistellen. Street-tunnit ovat täynnä energiaa ja asennetta, hauskanpitoa unohtamatta. Varusteiksi tunneille tarvitset rennot vaatteet, sisäkäyttöön soveltuvat kengät, sekä juomapullon. Street-ryhmistä meiltä löytyy kahta eri tasoa: Alkeisjatko (7-12v.) sekä jatkoryhmä yli 13-vuotiaille. Jatkoryhmä sopii sinulle, mikäli sinulla on jo aiempaa tanssikokemusta ja kaipaat haastetta tanssiharrastukseesi! 

Dancemix:

Niinkuin nimikin jo kertoo, Dancemix-tunneilla miksaillaan yhteen monenlaisia meneviä tanssityylejä; pääset kokeilemaan esimerkiksi hiphoppia, poppia, discotanssia, dancehallia, commercialia jne.. Näillä tunneilla vain taivas on rajana. 

Twerk/Dancehall Booty K16:

Tervetuloa sheikkaamaan, pyörittelemään ja hyllyttelemään! Tunnilla treenataan erilaisia lantionliikuttelutekniikoita sekä tehdään muutaman viikon mittaisia koreografioita yhdistäen twerkkiä ja jamaikalaista dancehallia, pääpaino kuitenkin lantion liikkeissä. Hauskuus, hyvä ilmapiiri ja omasta vartalosta nauttiminen ovat kurssin tärkeimmät teemat, jokainen saa edetä omaa tahtiaan. Alkeiskurssille et tarvitse aiempaa kokemusta, sunnuntain alkeis-jatkotunnille toivotaan lantion liikekielen hallintaa. Varusteiksi twerk-tunnille tarvitset joko legginssit tai shortsit, sekä paksut polvisuojat. Tanssia voit kenkien kanssa tai ilman.

High Heels Dance K16:

High heels dance on nimensä mukaan korkkareilla tanssimista commercial tyyliin. Matkitaan Beyoncea! Luvassa siis nopeatempoista, menevää ja supernaisellista tekemistä. Tunti sisältää alkulämmitykset, korkkareilla salin poikki harjoitteita sekä koreografin, joka videoidaan kurssin päätteeksi oppilaille. Tunnille mukaan halutessasi korkokengät(nilkkurimalliset), polvisuojat tai pitkät säärystimet, sekä juomapullo ja pieni hikipyyhe.

VOGUE avoin taso:

Tykkäätkö poseerauksesta ja mallikävelystä? Arvostatko tyylikkyyttä? Haluatko erottua joukosta ja nähdä itsesi uusin silmin? Sitten tule tanssimaan vogueta! Ei ole väliä kuinka vanha olet ja kuinka kauan olet tanssinut. Nyt pääset kokeilemaan yhtä maailman suosituimmista tanssilajeista! Opettajana on Ilia Iatmar. Ilia on tanssinut vogueta yksin sekä tiimissä jo monta vuotta. Hän menestykkäästi osallistui moniin kansainvälisiin kilpailuihin Venäjän puolella. Ilia tietää kaiken voguesta ja on valmis opettamaan tätä tanssityyliä sinullekin!

Tanssillinen HIIT avoin taso:

Tällä tunnilla on menoa ja meininkiä ja hiki lentää! Tunti sisältää alkulämpät, HIIT- osuuden sekä loppuverryttelyt. Treeni pitää sisällään korkeatehoisia työosuuksia ja kevyempiä palautusosuuksia. HIIT- treeni sopii kaikille! Aloittelija, kuntoilija ja urheilija saavat jokainen HIIT- treenistä hyvää täydennystä treeniinsä. Tämä tunti kohottaa kuntoa, parantaa suorituskykyä ja kehittää räjähtävyyttä sekä ketteryyttä. Tunnille mukaan hikipyyhe,juomapullo sekä treenikengät.

LatinoMix:

Iloisella ja energisellä Latinomix -tanssitunnilla pääset latinomusiikin sykkeeseen helpoilla askelkuvioilla ja koreografioilla. Luvassa hitaita tansseja, mutta myös menevämpää musiikkia! Sopii aloittelijoille sekä vähän pidempään tanssineille. Ota mukaan tunnille hikipyyhe, juomapullo ja treenikengät.

 

 *******************************************************************************

Tankotanssi ENSIMMÄISENÄ JOENSUUSSA! jo Vuodesta 2012!

(Tankotunnit ovat erihintaisia kuin perustunnit!)

 

Poledance kids 7-12v:

SUPER SUOSITTU!

Poledance kids-tunnilla yhdistyvät kehonhallinta, kuntoilu, sekä tanssi. Erittäin loistava harrastus lapsille! Iloista liikuntaa josta varmasti monelle lapselle iloa vielä vuosienkin päästä. Tunneilla paljon temppuja, jotka lisäävät kehonhallintaa. Liikunta tapahtuu lattiasta kattoon ulottuvaa tolppaa apuna käyttäen. Poledance kids alkeista -jatkotasoon.

 

Exotic/floorwork K18

Exotic tunnilla harjoitellaan eksoottisen tanssin liikekieltä ja perusliikkeitä. Lattia pinta-alaa käytetään hyödyksi perusliikkeitä tehdessä. Tunti soveltuu kaikentasoisille. Ikäraja K18. Tunnille mukaan joko ylipolven säärystimet ja halutessasi korkokengät.

 

Poledance - tankotanssi 13v. ->:

Tankotanssissa yhdistyvät kehonhallinta, kuntoilu ja tanssi. Laji kehittää varsinkin lihasvoimaa, liikkuvuutta ja koordinaatiota. Sen lisäksi tankotanssi kohottaa itsetuntoa. Poledance on maailmalla huippusuosittu liikuntamuoto. Liikunta tapahtuu lattiasta kattoon ulottuvaa tolppaa apuna käyttäen. Tankotanssi sopii kaikille perusterveille naisille ja miehille – ikään, kokoon tai ruumiinrakenteeseen katsomatta. Aiempaa liikunta- tai tanssikokemusta ei tarvita. Raskaana oleville emme suosittele tankotanssia. Tankotanssin juuret juontavat sirkusmaailmaan, joissa se on näyttävä akrobatialaji. Lajin kuntoilumuoto on vakiinnuttanut asemansa valtavirran harrastuksena. Poledance alkeista- jatkotasoon.

Hyvä myös polttariohjelmana !

 

Tankotanssi koreografia:

Koreografia- ryhmä sopii aloitteleville kuin edistyneemmillekin tankoilijoille, jotka haluavat kehittää tanssillista ilmaisuaan, liikkeiden sulavaa yhdistelyä ja oman tyylin löytämistä. Tunnilla pääroolissa on koreografioidenopettelu ja tulkinta, hyvää tekniikkaa unohtamatta.

 

Pole avoin

Tällä tankotanssin kurssilla harjoitellaan monipuolisesti erilaisia liikkeitä ja liikesarjoja keskittyen erityisesti pitoihin.
Avoimen tason kurssi sopii niin aivan aloittelijoille kuin kokeneemmillekin harrastajille, sillä tuntien sisällöt suunnitellaan kunkin osallistujan taitotason mukaisesti.
Kurssi sopii myös toiseksi tankotunniksi tukemaan kehitystä, lihasvoimaa ja kehonhallintaa. Tervetuloa parhaan harrastuksen pariin!

SPIN Pole:

Spin pole- tunnilla harjoitellaan komboja pyörivällä tangolla. Tunnilla keskitytään eritoten sulaviin siirtymiin ja kauniisiin muotoihin. Tangolla pyritään pysymään pitkiä aikoja kerrallaan, joten tämä tunti on mainio lihaskuntotreeni!

 

Upper body workout:

Upper body workout- tunneilla keskitytään yläselän, hartioiden, olkapäiden ,käsivarsien ja rintalihasten vahvistamiseen sekä ylävartalon tukilihaksiston hermottamiseen ja hahmottamiseen. Jos haaveilet ylävartalon voimaa vaativista tempuista ja haluaisit jaksaa pidempiä aikoja ilmassa joko tangolla tai muussa ilmalajissa ,tämä tunti sopii sinulle. Harjoitukset auttavat myös esim.terveellisen ryhdin ylläpitämisessä.

Mukaan tunnille varaa kuminauha, käytämme sitä vastuksena treeneissä.

 

Kehonhuolto:

Tuntuuko keho jäykältä, vaikka venyttelet usein? Vai koetko olevasi notkea ,muttet saa liikkuvuuttasi hyödynnettyä liikkeessä? Haluatko kehittää kehonhallintaa? Voit saada apua näihin kehoa avaavista, lihaksia vahvistavista ja liikkuvuutta edistävistä aktiivista venytyksistä Saagan kehonhuolto- tunneilla!

 

Rengastrapetsi avoin taso:

Rengastrapetsi on ilma-akrobatia laji, jossa liikuntavälineenä käytetään kattoon kiinnitettävää isoa rengasta eli lyyraa. Rengastrapetsi kehittää notkeutta ja kehonhallintaa. Sopii loistavasti niin miehille kuin naisille. Sekä avoimessa tasossa kaikenikäisille.Tunneilla käydään läpi perustekniikoita ja harjoitellaan monipuolisesti erilaisia liikkeitä. Avoimen tason kurssille voit osallistua myös ilman aiempaa kokemusta. Varusteiksi tunneille tarvitset pitkät ihonmyötäiset housut ja mielellään myös pitkähihaisen paidan.

 

Varusteet tunnilla:

Vesipullo, pikkupyyhe ja liikuntaan soveltuvat vaatteet. Pitkät legginsit ja lyhyet shortsit sopivat tankoiluun. Koruitta tangoille ja huomioithan, ettei vaatteesikaan sisällä metalliosia.  Jalkaan tarvitsette sisäliikuntatossut tai sukat, tunnille ei saa osallistua paljain jaloin tai ulkokengissä hygieniasyistä.

Tunnille ei voi osallistua jos on tai on ollut raskaana 3 kuukauden sisään. Meillä on myös ehdoton nollatoleranssi alkoholin suhteen. Alkoholia ei saa nauttia ennen tuntia eikä tunnin aikana.

 

 

Studiolla ei ole vakuutusta oppilaille.

pole dance - tankotanssi

Pole dance - tankotanssin intensiivikurssit aikuisille

Tankotanssissa yhdistyvät kehonhallinta, kuntoilu ja tanssi. Laji kehittää varsinkin lihasvoimaa, liikkuvuutta ja koordinaatiota. Sen lisäksi tankotanssi kohottaa itsetuntoa. Pole dance on maailmalla huippusuosittu liikuntamuoto.

HUOM! TANKOTUNNIT ERI HINTAISIA KUIN PERUSTUNNIT!

Lue lisää

Tanssikurssit - Joensuu

Muut tanssikurssit!

Paljon erilaisia tyylejä! Cheerleader tanssissa keskitytään tanssivaan cheerleader menoon, showtanssissa paneudutaan pehmeämpään liikekieleen, opetellaan tanssikoreografioita musiikkivideoiden ja hittibiisien innoittamana, ja danssaillaan hip hopin tahdissa yhdistäen vaikutteita useita eri tanssilajeista mm. breakistä, latinalaisesta sekä street tanssista. 

Lue lisää

pole dance kids - tankotanssi lapsille

Pole dance kids 7-12v.

Poledance kids tunnilla yhdistyy kehonhallinta, kuntoilu ja tanssi. Erittäin loistava laji lapsillekin. Iloista liikuntaa josta varmasti monelle lapselle iloa vielä vuosienkin päästä. Tunneilla paljon temppuja  jotka lisäävät kehonhallistaa. Liikunta tapahtuu lattiasta kattoon ulottuvaa tolppaa apuna käyttäen. Tule aloittamaan uusi ja jännittävä harrastus!

Lue lisää

 

Lukujärjestys

 

HUOM!

Aloitamme syksykauden uusissa tiloissamme Koskikatu 5-7 (Carelicumin vieressä)!!!

 

UUSI AVOIN TIK TOK- Tanssikurssi starttaa syksykaudella!

 

Tsekkaa läpi ja ilmoittaudu mukaan!

 

 

Tykkää ja seuraa  FB-sivujamme niin saat nopeasti uusimpia uutisia Dreamin palveluista, tanssitunneista, tapahtumista, sekä kilpailuista/arvonnoista!

Tanssistudio Dream myös instagramissa @tanssistudio_dream ja tiktokissa.

 

Tervetuloa parhaan harrastuksen pariin!

---------------------------------------------------------------------------------------

KYSY POLTTARI, SYNTTÄRI,- SEKÄ TYHYTUNNIT MEILTÄ!

 

 

LUKUJÄRJESTYS SYKSYKAUSI 2020!

28.9 - 20.12.2020

 

Maanantai:

16:15 Streetdance jatkotaso 13.->

17:15 Kisaryhmä

18:15 Shuffle

19:15 Twerk alkeet K16 TÄYNNÄ!

20:15 Twerk alkeet K16

OHJAAJA: RIINA

 

Tiistai:

16:00 Poledance kids alkeet 6-12v.

17:00 Poledance kids alkeisjatko 6-12v.

18:00 Poledance kids keskitaso 7-12v.

19:15 Cheer showdance jatkotaso 12v->

20:15 Kisaryhmä

OHJAAJA: RIINA

16:15 Streetdance alkeisjatko 7-12v.

17:15 VOGUE Avoin taso

18:15 Tik Tok tanssikurssi

OHJAAJA: ILJA

 

Keskiviikko:

16:00 Poledance alkeet 13v.-> TÄYNNÄ!

17:00 Poledance avoin taso

18:00 Poledance keskitaso 13v.-> TÄYNNÄ!

19:00 Exotic/floorwork K18 

20:00 Yksityistankotunti

OHJAAJA: SARA

 

Torstai:

16:30 Poledance kids PRO (1,5h) 12v.->

18:00 Poledance alkeet2 13v.-> TÄYNNÄ!

19:00 Poledance jatkotaso 13v.->

20:00 Yksityistankotunti

OHJAAJA: SARA

17:00 Kids Mix 4-6v.avoin

18:00 Dancemix alkeet 7-12v.

OHJAAJAT: IITA& TIIA

 

Lauantai:

12:00 Avoin rengastrapetsi

PVÄT: 29.8 I 5.9 I 12.9 I 19.9 I 26.9 I

12:00 Poledance alkeet3 13v.->

13:00 Poledance keskitaso 13v.->

OHJAAJA: SANNA

 

Sunnuntai:

11:00 Cheer showdance alkeisjatko 6.-11v.

12:00 Kids pop&show 4-6 v.

13:00 Dancemix alkeisjatko 7-12v.

14:00 Dancemix jatkotaso (1,5h) 13v.->

15:30 Twerk jatkotaso K16

16:45 Poledance avoin

OHJAAJA: SARA

 

___________________________________

ILMOITTAUTUMINEN ON SITOVA!

Huomaathan erihinnat!

Ryhmissä on minimimäärät jotta se toteutetaan, ilmoittaudu siis ajoissa. Otamme oppilaat vastaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ilmoittautuminen on sitova, saat laskun tunnilla kauden aloitusviikolla.

Seuraa ilmoittautumisen jälkeen NETTISIVUJAMME JA FB- päivityksiämme

Tunnin kesto 55min. Kids pop&show 45min. Dancemix jatkotaso 1,5h. Polekids PRO 1,5h. 

TYYTYVÄISET ASIAKKAAT

Kurssimme ovat olleet todella suosittuja ja keränneet aimo annokset positiivista palautetta. Joten ole nopea, tsekkaa lukujärjestys ja varaa paikkasi heti maailman parhaan harrastuksen parista!

Ota yhteyttä! Voit kysyä lisää kursseistamme tai antaa palautetta.