• Tankotanssin intensiivikurssit aikuisille

  Tankotanssissa yhdistyvät kehonhallinta, kuntoilu ja tanssi. Laji kehittää varsinkin lihasvoimaa, liikkuvuutta ja koordinaatiota

   

 • Tanssikoulu Dream on Joensuulainen tanssikoulu.  TARJOAMME laadukasta tanssinopetusta tankotanssista aina erilaisiin show- ja katutanssityyleihin asti kaiken ikäisille. Ilmoittaudu kursseille ja löydä tanssin ilo!

  Ilmoittaudu

Kurssit:

 

Shuffle UUTUUS:

Suuren suosion tiiviskurssina saavuttanut Shuffle-dance saapuu meille nyt koko kauden kestäväksi tanssikurssiksi! Shufflatessa keskitytään nopeaan ja sulavaan jalkatyöskentelyyn. Tunneilla opetellaan erilaisia shuffle-tekniikoita, sekä yhdistellään niitä näyttäviksi koreografioiksi. Tunti on kaikille avoin, niin vasta-alkajille kuin jo kokeneemmillekkin tanssijoille; jokainen saa tunnilla omalle tasolleen sopivia harjoituksia. Otathan tunnille mukaan sisäkäyttöön soveltuvat kengät. Ensimmäisenä Joensuussa!

Pienten musiikkiliikunta 3-5v:

Pienten musiikkiliikunta-tunnit avaavat lapselle kokonaan uuden oven tanssin ja erilaisten rytmien maailmaan. Tunneilla tehdään monipuolisia liike- ja tanssiharjoituksia niin leikkejä, satuja, kuin mielikuvitusta avuksi käyttäen. Tunnit kehittävät lapsen rytmitajua, motoriikkaa, oman kehon tuntemusta, sekä yhdessä tekemisen taitoa. Lapset pääsevät nauttimaan liikunnan ja tanssin riemusta, sekä itse oivaltamisen tunteesta! Nämä tunnit sopivat niin tytöille kuin pojillekkin. Varusteiksi tunneille lapsi tarvitsee liikuntaan sopivat, joustavat vaatteet sekä juomapullon. Liikkua voi joko paljain jaloin tai jumppatossuissa. Tästä se tanssiharrastus alkaa! 

Prinsessa Balettitunti 4-6v:

Uusi kurssimme Prinsessa Baletti on tanssista kiinnostuneille prinsessoille. Kauden aikana baletin tunnetuimmat ihanat teknilliset harjoitteet tulevat perheen pienimmille varmasti tutuiksi ja yhdessä tekemällä pienet prinsessat saavat harrastuksesta apuja motoriikkaan, kehontuntemuksiin, sekä sosiaaliseen ympäristöön uppoutumalla prinsessan ja satujen kuvitteelliseen maailmaan tanssiaskelin ja musiikin säestämänä. Tunnilla on avoin taso ja myöhemmin mahdollisuus jatkoryhmän aloitus samalla tutuksi tulleille harrastus kaveriporukalle! Prinsessa Balettitunnille varusteina tietenkin balettipuku ja sisätossut + juomapullo nimellä varustettuna.

Cheer-Show:

Erittäin suosittu tanssilaji meillä! Cheer-Show tanssitunneilla keskitytään tanssivaan cheerleader menoon, eikä niinkään heittoihin. Yhdistettynä showtanssiin tunneilla harjoitellaan myös teatraalista tanssiin heittäytymistä sekä esiintymistaitoja. Cheertanssissa on ominaista liikkeiden tarkkuus, näyttävyys, sekä selkeys. Tärkeää myös ryhmänä toimiminen sekä samanaikaisuus. Tanssiminen tapahtuu pompom-huiskien kera (et tarvitse omia). Meillä on yhteensä kolme Cheer-Show ryhmää: Alkeis-jatko 11v. -> Joensuussa, Alkeis-jatko 7-12v. Enossa, sekä avoin 6-11v. Ilomantsissa. Alkeis-jatko ryhmät sopivat oppilaille, joilla olisi ainakin vuoden verran aikaisempaa tanssi- tai voimistelutaustaa. Ilomantsin ryhmä on avoin kaikentasoisille tanssijoille!

Street jatkoryhmä (Hip Hop) 13v ->:

Street jatkoryhmä sopii sinulle, mikäli sinulla on jo aiempaa tanssikokemusta ja kaipaat haastetta tanssiharrastukseesi. Tunneilla tehdään erilaisten liikeharjoitusten lisäksi monipuolisia koreografioita erilaisia katutanssi- ja hip hop tyylejä yhdistellen. Street-tunnit ovat täynnä energiaa ja asennetta, hauskanpitoa unohtamatta. Varusteiksi tunneille tarvitset rennot vaatteet, sisäkäyttöön soveltuvat kengät, sekä juomapullon. Street-tunteja pidetään kaksi kertaa viikossa,  joten innokkaana tanssijana voit osallistua molemmille tunneille, tai sitten vain toiselle!

Dancemix:

Niinkuin nimikin jo kertoo, Dancemix-tunneilla miksaillaan yhteen monenlaisia meneviä tanssityylejä; pääset kokeilemaan esimerkiksi hiphoppia, poppia, discotanssia, dancehallia, commercialia jne.. Näillä tunneilla vain taivas on rajana. Dacemix-ryhmiä meiltä löytyy yhteensä neljä: Jatko-ryhmä 13v. -> Joensuussa, Alkeet 6-11v. Joensuussa, Jatkoryhmä 13v. -> Enossa, sekä avoin ryhmä 13v. -> Ilomantsissa. Kysy meiltä mikäli et tiedä mihin ryhmään sinun olisi hyvä ilmoittautua, autamme mielellämme!

Twerk/Dancehall Booty:

Tervetuloa sheikkaamaan, pyörittelemään ja hyllyttelemään! Tunnilla treenataan erilaisia lantionliikuttelutekniikoita sekä tehdään muutaman viikon mittaisia koreografioita yhdistäen twerkkiä ja jamaikalaista dancehallia, pääpaino kuitenkin lantion liikkeissä. Hauskuus, hyvä ilmapiiri ja omasta vartalosta nauttiminen ovat kurssin tärkeimmät teemat, jokainen saa edetä omaa tahtiaan. Alkeiskurssille et tarvitse aiempaa kokemusta, torstain jatkotunnille toivotaan lantion liikekielen hallintaa. Varusteiksi twerk-tunnille tarvitset joko legginssit tai shortsit, sekä paksut polvisuojat. Tanssia voit kenkien kanssa tai ilman.

 *******************************************************************************

Tankotanssi ENSIMMÄISENÄ JOENSUUSSA! jo Vuodesta 2012!

(Tankotunnit ovat erihintaisia kuin perustunnit!)

Poledance kids 7-12v:

SUPER SUOSITTU!

Poledance kids-tunnilla yhdistyvät kehonhallinta, kuntoilu, sekä tanssi. Erittäin loistava harrastus lapsille! Iloista liikuntaa josta varmasti monelle lapselle iloa vielä vuosienkin päästä. Tunneilla paljon temppuja, jotka lisäävät kehonhallintaa. Liikunta tapahtuu lattiasta kattoon ulottuvaa tolppaa apuna käyttäen.

Tanko Flow 12v.->

Tunnilla hiotaan saumatonta liikekieltä sekä tekniikkaa. Tehdään pidempiä pyörähdyssarjoja ja haastavia pyörähdyksillä spinni sekä staattisella tangolla. Tunnilla käytetään lattiatasoa hyödyksi. Flow tangolle tullessasi osaat sujuvasti peruspyörähdykset sekä perus invertoinnin.

Power Pole 12-vuotiaista aikuisiin:

Tunnilla keskitytään lihasvoiman ja kestävyyden kehittämiseen. Tunti koostuu alkulämmittelystä ja voimaliikkeiden harjoittelusta. Tunnit soveltuvat jo kokeneelle. Harjoitukset suunnitellaan osallistujien taitotason mukaan. Nopeammin, korkeammalle, voimakkaammin!

Poledance - tankotanssi 13v. ->:

Tankotanssissa yhdistyvät kehonhallinta, kuntoilu ja tanssi. Laji kehittää varsinkin lihasvoimaa, liikkuvuutta ja koordinaatiota. Sen lisäksi tankotanssi kohottaa itsetuntoa. Poledance on maailmalla huippusuosittu liikuntamuoto. Liikunta tapahtuu lattiasta kattoon ulottuvaa tolppaa apuna käyttäen. Tankotanssi sopii kaikille perusterveille naisille ja miehille – ikään, kokoon tai ruumiinrakenteeseen katsomatta. Aiempaa liikunta- tai tanssikokemusta ei tarvita. Raskaana oleville emme suosittele tankotanssia. Tankotanssin juuret juontavat sirkusmaailmaan, joissa se on näyttävä akrobatialaji. Lajin kuntoilumuoto on vakiinnuttanut asemansa valtavirran harrastuksena.

Hyvä myös polttariohjelmana !

Rengastrapetsi UUTUUS!

Rengastrapetsi on sirkuksesta tuttu renkaan muotoinen trapetsi, jonka avulla tehdään erilaisia akrobaattisia liikkeitä ilmassa.
Rengastrapetsi on hauska ja monipuolinen väline ja harjoittelu vahvistaa erityisesti keskivartaloa ja käsien lihaksia. Sopii hyvin tankoharjoittelijoille!

Mukaan tunnille tarvitset pitkät ihonmyötäiset housut ja paidan, jotka suojaavat hiertymiltä.

Aerial hoop, also know as Lyra, is a traditional circular circus apparatus that´s used for a variety of exciting acrobatic mid-air moves. Aerial hoop is a fun and versatile way to exercise and it improves your core and upper body strenght. We recommend students to wear full lenght leggings and shirts with sleeves for the aerial hoop classes.

Varusteet tunnilla:

Vesipullo, pikkupyyhe ja liikuntaan soveltuvat vaatteet. Pitkät legginsit ja lyhyet shortsit sopivat tankoiluun. Renkaalle kannattaa varata myös pitkähihainen paita, herkille ihotyypeille voi aiheuttaa hankaumaa. Koruitta tangoille ja huomioithan, ettei vaatteesikaan sisällä metalliosia.  Jalkaan tarvitsette sisäliikuntatossut tai sukat, tunnille ei saa osallistua paljain jaloin tai ulkokengissä hygieniasyistä.

Tunnille ei voi osallistua jos on tai on ollut raskaana 3 kuukauden sisään tunnin ajankohdasta tai jos on tunnin aikana alkoholin tai huumaavien aineiden vaikutuksen alaisena. Ehdoton nollatoleranssi alkoholin suhteen. Alkoholia ei saa nauttia ennen tuntia, tunnin aikana.

 

 

Koululla ei ole vakuutusta oppilaille.

pole dance - tankotanssi

Pole dance - tankotanssin intensiivikurssit aikuisille

Tankotanssissa yhdistyvät kehonhallinta, kuntoilu ja tanssi. Laji kehittää varsinkin lihasvoimaa, liikkuvuutta ja koordinaatiota. Sen lisäksi tankotanssi kohottaa itsetuntoa. Pole dance on maailmalla huippusuosittu liikuntamuoto.

HUOM! TANKOTUNNIT ERI HINTAISIA KUIN PERUSTUNNIT!

Lue lisää

Tanssikurssit - Joensuu

Muut tanssikurssit!

Paljon erilaisia tyylejä! Cheerleader tanssissa keskitytään tanssivaan cheerleader menoon, showtanssissa paneudutaan pehmeämpään liikekieleen, opetellaan tanssikoreografioita musiikkivideoiden ja hittibiisien innoittamana, ja danssaillaan hip hopin tahdissa yhdistäen vaikutteita useita eri tanssilajeista mm. breakistä, latinalaisesta sekä street tanssista. 

Lue lisää

pole dance kids - tankotanssi lapsille

Pole dance kids 7-12v.

Poledance kids tunnilla yhdistyy kehonhallinta, kuntoilu ja tanssi. Erittäin loistava laji lapsillekin. Iloista liikuntaa josta varmasti monelle lapselle iloa vielä vuosienkin päästä. Tunneilla paljon temppuja  jotka lisäävät kehonhallistaa. Liikunta tapahtuu lattiasta kattoon ulottuvaa tolppaa apuna käyttäen. Tule aloittamaan uusi ja jännittävä harrastus!

Lue lisää

 

Lukujärjestys

Enon, Ilomantsin, sekä Joensuun tanssisalimme tunnit nyt nähtävillä kevään lukkarissa!

Ilmoittautuminen käynnissä, ole nopea ja nappaa paikkasi kevään tanssikursseista. <3

Tervetuloa!

 

UUTUUKSIA!

 • Kuubalainen Cabaret Show Soolosalsa
 • DanceMix alkeet
 • Pienten musiikkiliikunta
 • Shuffle
 • Aerial Sling
 • Ilmajooga
 • MidDay dance
 • Poledance Flow
 • Rengastrapetsi intensiivi x5

 

Huomaathan uudet hinnat!

 

Tykkää ja seuraa  FB-sivujamme niin saat nopeasti uusimpia uutisia Dreamin palveluista, tanssitunneista, tapahtumista, sekä kilpailuista/arvonnoista!

Tanssikoulu Dream myös instagramissa! @tanssikoulu_dream

 

Tervetuloa parhaan harrastuksen pariin!

---------------------------------------------------------------------------------------

KYSY POLTTARI, SYNTTÄRI,- SEKÄ TYHYTUNNIT MEILTÄ!

 

KEVÄTKAUDEN 2019 LUKKARI!

14.01.- 05.05.2019

(Vkolla 10, hiihtolomalla ei tunteja.)

 

ILOMANTSI: Ravintola Mendin

Keskiviikko:

16:00 Pienten musiikkiliikunta 3-5v. 

17:00 Cheer-Show 6-11v. 

18:00 DanceMix 13v. -> aikuisiin 

19:00 Twerk alkeet 16v. -> 

Ope, Riina

 

ENO: Liikuntahalli

Tiistai:

15:00 Cheer-Show alkeis-jatko 7-12v.

16:00 DanceMix 13v. -> (aiemmin tanssia harrastaneille)

 

JOENSUU: Siltakatu 12A4,3krs

Maanantai:

12:00 Monday Aerial - Avoin taso

Ope, Alina

16:00 Polekids alkeet 7-12v.

17:15 DanceMix alkeet 7-12v.

18:15 Street jatkoryhmä 1. 13v. ->

19:15 Shuffle avoin

Ope, Riina

20:15 Yksityistunti, Twerk/dancehall booty

ope, Ella

 

Tiistai:

12:00 MidDay dance, avoin taso

16:00 Prinsessa Baletti alkeis-jatko 4-6v. 

17:00 Aerial Sling/Ilmatanssi, avoin taso 14v. ->

ope, Alina

18:15 Poledance alkeet 13v.-> aikuisiin

19:15 Power Pole jatkotaso 12v.-> aikuisiin

20:15 Yksityistunti, poledance alkeet

ope, Sara

 

Keskiviikko:

16:00 Poledance kids 7-12v. keskitaso 7-12v.

17:00 Poledance kids 7-12v.jatkotaso 7-12v.

18:00 Poledance keskitaso 13v. -> aikuisiin

19:00 Pole Flow jatkotaso 12v. -> aikuisiin

20:00 Yksityistunti, poledance jatkotaso

ope, Sara

 

Torstai:

8:00 Ilmajooga, avoin taso

ope, Alina

15:00 Pienten musiikkiliikunta 3-5v. 

16:00 Poledance kids alkeis-jatko 7-12v.

17:15 Cheer-Show alkeis-jatko 11v. ->

18:15 Street jatkoryhmä 2. 13v. ->

ope, Riina

19:15 Twerk/Dancehall Booty alkeet 16v.->

20:15 Twerk/Dancehall Booty jatkotaso 16v.->

ope, Ella

 

Sunnuntai:

15:00 Intensiivi rengastrapetsi, avoin taso kaikille (sis. 5x )

PVÄ: 20.01. I 27.01. I 03.02. I 10.02. I 17.02.

16:00 DanceMix jatkotaso 13v. -> 

17:15 Poledance, avoin taso

ope, Sara

18:30 Kuubalainen Cabaret show soolosalsa, avoin taso kaikenikäisille!

Kausi 3.2.- 5.5. 2019 !!!!

ope, Ninni

___________________________________

ILMOITTAUTUMINEN ON SITOVA!

Huomaathan erihinnat!

Ryhmissä on minimimäärät jotta se toteutetaan, ilmoittaudu siis ajoissa. Otamme oppilaat vastaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ilmoittautuminen on sitova, saat laskun s.postiisi.

Seuraa ilmoittautumisen jälkeen NETTISIVUJAMME JA FB- päivityksiämme

Tunnin kesto 55min. Prinsessa baletti ja pienten musiikkiliikunta 45min.

TYYTYVÄISET ASIAKKAAT

Kurssimme ovat olleet todella suosittuja ja keränneet aimo annokset positiivista palautetta. Joten ole nopea, tsekkaa lukujärjestys ja varaa paikkasi heti maailman parhaan harrastuksen parista!

Ota yhteyttä! Voit kysyä lisää kursseistamme tai antaa palautetta.

 
1 Start 2 Complete